fbpx

SVATOMARTINSKÉ MENU

Husí hody od 8.11.2024

 

Goose feast

 

Předkrm (Starter)

 

Terina z husích jater s hruškovým želé, brusinkovou omáčkou s červeným vínem                  195,-

a rozpečenou bagetkou1,3,7

Homemade goose paté with pear jelly and baked baguette 

 

Polévka (Soup)

 

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi1,3,7                                                                                          95,-

Goose kaldoun soup with liver dumplings and noodles        

 

Hlavní chod (Main course)

Pomalu pečené husí stehno s bílým zelím a karlovarskými knedlíky1,3,7                                        555,-

Slowly baked goose leg with white cabbage and bread dumplings                               

 

Dezert (Dessert)

 

Makovec se švestkami a šlehačkou1,3,7                                                                                                                                      125,-

Poppy pie with plumbs and cream                     

Svatomartinská vína vinařství Hrabal 0,15l                                                                       85,-

(Modrý Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)                                    

Young wines of the Hrabal winery (Blue Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)

 

4-chodové menu 895,- se skleničkou

Svatomartinského vína

(4-courses menu 39 EUR with glass of St.Martin´s wine)