SVATOMARTINSKÉ MENU
Husí hody od 8.11.2024
Goose feast
Předkrm (Starter)
Terina z husích jater s hruškovým želé, brusinkovou omáčkou s červeným vínem 195,-
a rozpečenou bagetkou1,3,7
Homemade goose paté with pear jelly and baked baguette
Polévka (Soup)
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi1,3,7 95,-
Goose kaldoun soup with liver dumplings and noodles
Hlavní chod (Main course)
Pomalu pečené husí stehno s bílým zelím a karlovarskými knedlíky1,3,7 555,-
Slowly baked goose leg with white cabbage and bread dumplings
Dezert (Dessert)
Makovec se švestkami a šlehačkou1,3,7 125,-
Poppy pie with plumbs and cream
Svatomartinská vína vinařství Hrabal 0,15l 85,-
(Modrý Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)
Young wines of the Hrabal winery (Blue Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)
4-chodové menu 895,- se skleničkou
Svatomartinského vína
(4-courses menu 39 EUR with glass of St.Martin´s wine)