fbpx

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

 

Polévka (Soup)

  Krém z bílého chřestu s pošírovaným vejcem a estragonem3,7                  95,-

Asparagus cream with poached egg and estragon

 

Hlavní chod (Main course)

Filet z pražmy královské s pošírovaným zeleným chřestem,

maltézskou omáčkou a restovanými grenaille brambory3,4,7                                485,-

Fillet of sea bream with poached green asparagus, Maltese sauce

and roasted grenaille potatoes

 

Dezert (Dessert)

 Rebarborovo-jablečný štrůdl s jahodami a vanilkovou zmrzlinou1,3,7      125,-

Rhubarb-apple strudel with strawberries and vanilla ice cream

 

 

Celé menu: 635,-/ 1 osobu

Complete menu: 28 €/ 1 person

Valentýnské menu 2025

 

Valentýnské menu

3 – chodové menu 1799CZK/2 osoby

Valentine´s menu

3 – courses menu 1799CZK/2 persons

 

 

Předkrm (Starter)

 

Vitello tonatto3,4,7,9

Vitello tonatto

Tataráček z červené řepy s ricottou, jablky a vlašskými ořechy7,8

Beetroot tartare with ricotta cheese, apples and walnuts

                                           

Hlavní chod (Main course)

 

Steak z lososa s šafránovou omáčkou, květákovým pyré a romanescem4,7

Salmon steak with saffron sauce, cauliflower puree and romanesco

Grilovaná jelení svíčková s omáčkou z granátového jablka, gratinovanou polentou

a růžičkovou kapustou7,9

Grilled venison tenderloin with pomegranate sauce, gratinated polenta and brussels sprouts

 

Krémové lanýžové rizoto s houbami shimeji a parmazánem7

Creamy truffle risotto with shimeji mushrooms and parmasan cheese

                                                          

Dezert (Dessert)

 

Čokoládová pěna s višňovou omáčkou7

Chocolate foam with cherry sauce

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

 

Předkrm (Starter)

Bresaola s krémem ze sušených rajčat s parmazánovými chipsy,              205,-

cherry rajčaty a rukolou1,3,7       

Bresaola with dried tomato cream, parmasan crisps, cherry tomatoes and arugula

 

Hlavní chod (Main course)

Grilovaný hovězí flank steak s lanýžovou omáčkou,                                       545,-

restovanými keňskými fazolky a opečenými grenaille brambory7                   

Grilled flank steak with truffle sauce, roasted greenbeans and baked grenaille potatoes

 

Dezert (Dessert)

Palačinka s pomerančovou omáčkou a pomerančovými filátky1,3,7       155,-

Pancake with orange sauce and orange slices

 

 

Celé menu: 795,-/ 1 osobu

Complete menu: 35 €/ 1 person

Silvestrovské menu 2024 (New Year’s Eve menu 2024)

Silvestrovské menu

3 – chodové menu pro 2 osoby 2024,- (1012,- za 1 osobu)

 

New Year’s Eve menu

 3 – courses menu for 2 persons  88 EUR (or 44 EUR for 1 p.)

 

Cena za menu zahrnuje welcome drink 0,1l Prosecca.

The menu includes welcome drink 0,1l of Prosecco.

 

1x Předkrm (Starter)

 

Hovězí tataráček z mladého býčka s topinkami1,3

Beef tartar from young bull with fried bread

 

Avokádový tataráček se sušenými tomaty, kapary a opečenou bagetkou1

Avocado tartar with dried tomatoes, capers and baked baguette

 

Bruschetta s olivovou tapenádou, tomaty, bazalkou a krevetami (lze veggie )1,4

Bruschetta with olive tapenade, tomato, basil and prawns (veggie option possible)

 

1x Hlavní chod (Main course)

 

Grilované kachní prsíčko s portskou omáčkou, glazovanou šalotkou a gratinovanými brambory7,9

Grilled duck breast with port sauce, glazed shallots and gratinated potatoes

 

Steak z modrohlava s topinamburovým pyré, praženými lískovými ořísky a miso Beurre Blanc4,7,8

Butterfish steak with Jerusalem artichoke´s puree, roasted hazelnuts and miso Beurre Blanc

 

Lanýžové gnocchi se šampaňskou omáčkou1,3,7

Truffle gnocchi with champagne sauce

 

1x Dezert (Dessert)

 

Créme Brulée3,7

Créme Brulée

 

Čokoládový fondán s vanilkovou omáčkou1,3,7

Chocolate fondant with vanilla sauce

SVATOMARTINSKÉ MENU

Husí hody od 8.11.2024

 

Goose feast

 

Předkrm (Starter)

 

Terina z husích jater s hruškovým želé, brusinkovou omáčkou s červeným vínem                  195,-

a rozpečenou bagetkou1,3,7

Homemade goose paté with pear jelly and baked baguette 

 

Polévka (Soup)

 

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi1,3,7                                                                                          95,-

Goose kaldoun soup with liver dumplings and noodles        

 

Hlavní chod (Main course)

Pomalu pečené husí stehno s bílým zelím a karlovarskými knedlíky1,3,7                                        555,-

Slowly baked goose leg with white cabbage and bread dumplings                               

 

Dezert (Dessert)

 

Makovec se švestkami a šlehačkou1,3,7                                                                                                                                      125,-

Poppy pie with plumbs and cream                     

Svatomartinská vína vinařství Hrabal 0,15l                                                                       85,-

(Modrý Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)                                    

Young wines of the Hrabal winery (Blue Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)

 

4-chodové menu 895,- se skleničkou

Svatomartinského vína

(4-courses menu 39 EUR with glass of St.Martin´s wine)

Sezónní nabídka (Seasonal offer)

 

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

 

Předkrm (Starter)

Králičí rillettes s marinovanými houbami a rozpečenou bagetkou1,3,7         195,-

Rabbit rillettes with marinated mushrooms and baked baguette

 

Hlavní chod (Main course)

Grilovaný kančí hřbet s omáčkou z červeného vína,                                   495,-

pyré z pečeného celeru s lanýžem a restovanými liškami7,9         

Grilled boar loin with red wine sauce, baked celery puree and roasted chanterelle

 

Dezert (Dessert)

 Bezlepkový brusinkový koláč s drobenkou3,7                                                  115,-

Gluten free cranberry pie with crumble

 

 

Celé menu: 735,-/ 1 osobu

Complete menu: 32 €/ 1 person

Sezónní menu (Seasonal offer)

 

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

 

Předkrm (Starter)

Ceviche z tuňáka a krevet s avokádem, čerstvou zeleninou                         215,-

a opečenou bagetkou1,2,4

Tuna and prawns ceviche with avocado, fresh vegetables and baked baguette    

 

Hlavní chod (Main course)

Filet z candáta na citronovém pepři se šafránovým rizotem,                   495,-  

pečenými cherry rajčaty a cukrovým hráškem4,7

Zander filler on lemon pepper with saffron risotto, baked cherry tomatoes

and sweet peas

 

Dezert (Dessert)

Mille feuille s mascarpone a jahodami1,3,7                                                              135,-

Mille feuille with mascarpone and strawberries

 

 

Celé menu: 755,-/ 1 osobu

Complete menu: 33 €/ 1 person

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

CHŘESTOVÉ  MENU (ASPARAGUS MENU)

 

Předkrm (Starter)

Avokádový tataráček s chřestem, křepelčím vejcem                                       195,-

a opečenou bagetkou1,3                                           

Avokado tartar with asparagus, quail egg and baked baguette      

 

Hlavní chod (Main course)

Restovaný zelený a bílý chřest s holandskou omáčkou, pošírovaným vejcem,

bylinkovou drobenkou a pečenými grenaille brambory1,3,7                       345,-

Roasted white and green asparagus with Hollandaise sauce, poached egg, herb crumb

and roasted grenaille potatoes

 

Dezert (Dessert)

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou a lískovými ořechy3,7,8    135,-

Gluten free rhubarb pie with crumble and hazelnuts

 

 

 

 

Celé menu: 635,-/ 1 osobu

Complete menu: 28 €/ 1 person

Sezónní menu – medvědí česnek

 

SEZÓNNÍ NABÍDKA (SEASONAL OFFER)

 

Polévka (Soup)

Krém z medvědího česneku s uzeným lososem                                            95,-

a pošírovaným vejcem3,4,7

Ramsons cream with smoked salmon and poached egg    

 

Hlavní chod (Main course)

Telecí „RIB EYE“ steak s pestem z medvědího česneku, demiglace,      595,-   opečenými grenaille brambory, hráškovým pyré, baby karotkou

a cukrovým hráškem7,9     

Veal „RIB EYE“ steak with ramsons pesto, demiglace, baked grenaille potatoes,

peas puree, baby carrot and sugar peas

 

Dezert (Dessert)

Veganská panna cotta z kokosového mléka s karamelem                    135,-

 a malinovou omáčkou                

Vegan coconut panna cotta  with caramel and raspberry sauce

 

Celé menu: 745,-/ 1 osobu

Complete menu: 33 €/ 1 person

Valentýnské menu 2024

 

Valentýnské menu 14.2.2024

3 – chodové menu 1950CZK/2 osoby

Valentine´s menu

3 – courses menu 1950CZK/2 persons

Welcome drink: Prosecco

 

Předkrm (Starter)

 

Rajčatový tataráček s Buffalo mozzarellou a omáčkou z pečených paprik7

Tomato tartar with Buffalo mozzarella and rosted pepper sauce

Marinovaný losos se salsou z jablek a řapíkatého celeru s wasabi creme fraiche7

Marinated salmon with apple and celery salsa with wasabi creme fraiche

                                              

Hlavní chod (Main course)

 

Filet z candáta s citronovou omáčkou s misem, dýňovým pyré a růžičkovou kapustou4,6,7

Fillet of zander with lemon sauce with miso, pumpkin puree and brussels sprouts

Hovězí Flank steak s omáčkou z červeného vína, bramborovo-celerovým gratinem

a divokou brokolicí7,9T

Flank steak with red wine sauce, gratinated potaoes with celery and wild broccoli

 

Topinamburové rizoto s pošírovaným vejcem, lanýžovým olejem a parmazánovým chipsem3,7

Creamy Jerusalem artichoke risotto with poached egg, truffle oil and parmasan crisp

                                                              

Dezert (Dessert)

 

Pavlova s krémem z mascarpone a čerstvým ovocem3,7

Pavlova with mascarpone cream and fresh fruit