Silvestrovské menu 2021/2022

Silvestrovské MENU – 1.599,-  (64 €)

Tříchodové menu s lahví sektu nebo prosecca pro 2 osoby

3-Gang-Menü mit einer Flasche Sekt oder Prosecco für 2 Personen

  

PŘEDKRMY (VORSPEISEN)

Avokádový tataráček se sušenými tomaty, kapary a opečenou bagetkou     100g              

Avocado-Tatar mit getrockneten Tomaten, Kapern und überbackenem Baguette

Tatarák z hovězího masa         80g              

Jemně škrábané dochucené hovězí z mladého býčka, podávané s topinkami (5ks)

Fein geschabtes aromatisiertes Rindfleisch von einem jungen Bullen, serviert mit geröstetem Brot

 Carpaccio z dančího hřbetu s rukolou, parmezánem a divokými kapary      80g

Damhirsch carpaccio mit Rucola, Parmesan und wildkapern

RYBY (FISCH)

 Steak z modrohlava s avokádovou salsou a pórkovými grenaille brambory         150g

Butterfisch steak mit Avocado-Salsa und Lauch-Grenaille-Kartoffeln

 Tuňák teriyaki se sezamem, restovanou zeleninou a houbami šiitake       150g

Thunfischsteak Teriyaki mit Sesam, geröstetem Gemüse und Shiitake-Pilzen

HLAVNÍ JÍDLA (HAUPTGERICHTE)

Tatarák z hovězího masa          180g              

Jemně škrábané dochucené hovězí z mladého býčka, podávané s topinkami (10ks)

Fein geschabtes aromatisiertes Rindfleisch von einem jungen Bullen, serviert mit geröstetem Brot

 Pomalu pečený masitý bůček na pivu s batátovým pyré a bramborovou slámou           200g

Langsam gebratene fleischige Schweineflanke auf Bier mit Süßkartoffelpüree und Kartoffelstroh

Kachní stehno s červeným zelím a domácími bramborovými šiškami            350g              

Entenschenkel mit Rotkohl und hausgemachten Kartoffelknödeln

 Grilovaná panenka s gratinovanými brambory se slaninou          200g

  • pepřová omáčka, houbová omáčka, omáčka z červeného vína
  • Gegrilltes Schweinefilet mit Kartoffel-Gratin mit Speck

Hříbkové rizoto s parmezánem         350g

Steinpilz-Risotto mit Parmesankäse

DEZERTY (NACHSPEISEN)

Čokoládový fondán s vanilkovou omáčkou               130g              

Chocolate fondant mit Vanillesauce

Mrkvový dort s vanilkovým krémem          130g              

Karottentorte mit Vanillecreme

 Smažená vanilková zmrzlina s borůvkovou omáčkou          100g

Gebratenes Vanilleeis mit Blaubeersauce

Husí hody 11.11. – .13.11.2021

Husí hody 11. – 13.11.2021

 

Goose feast

 

Předkrm (Starter)

Domácí husí paštika s meruňkovým chutney a opečenou bagetkou3,6,7,12       125,-

Homemade goose pate with apricots chutney and toasted baguette                    

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky1,3,7,9      95,-

Goose soup with meat dumpling           

 

Hlavní chod (Main course)

Pomalu tažená husa s hlávkovým zelím a špekovými knedlíky1,3,7     345,-

Slow roast goose with cabbage and bacon dumplings                                

                                  

Dezert (Dessert)

Jablečný štrůdl s vanilkovým krémem1,3,7,8       95,-

Apple strudel with vanilla cream

                                                                                        

Svatomartinská vína vinařství Hrabal 0,15l    85,-

                                                    (Modrý Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)                                                     

Young wines of the Hrabal winery (Blue Portugal, Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé)

 

Kompletní menu  590,- (Complete menu 590,-)

menu zahrnuje 0,15l mladého vína dle vlastního výběru

(The menu includes 0.15l of young wine of your choice)

IMG_1559 IMG_1568 svatomartinská husa

Akce 1+1 burger zdarma – ochutnejte naše výtečné burgery

V týdnu 22.7. – 27.7.2019 probíhá akce 1+1 burger zdarma. Akce platí každý den od 14:00 (v sobotu celý den) s nutností rezervace při které nám sdělte promokód: „jedlé burgery“. Těšíme se na vás!

akce

akce

Chřestové menu

Zveme Vás na vychytané chřestové menu u kterého si přijde na své vegetarián i milovník masa. Těšíme se na Vás!

chrest_rib-eye chřestové menu

Velikonoční menu

Přijďte NaJedli ochutnat naše čtyřchodové velikonoční menu…

Jako předkrm podáváme králičí paštiku s brusinkovým gelem a krémovou polévku z medvědího česneku s fáší z kozího sýra a křepelčím vejcem.

Jako hlavní chod pak podáváme pomalu pečenou jehněčí kýtu s kedlubnovým zelím a bylinkovými noky nebo pro vegetariány papriku plněnou čočkou beluga, gratinovanou feta sýrem s karotkovým pyré a pestem z medvědího česneku.

Jako sladkou tečku jsme si pro Vás připravili jednoduchý, ale přesto úžasný Jahodovo – rebarborový crumble.

Easter menu

 

 

Čtyřchodové valentýnské menu

Na Den svatého Valentýna jsme si pro Vás připravili menu které nezklame. Kromě welcome drinku menu obsahuje také přírodní afrodisiaka jako je chilli, mořské plody, jahody a čokoláda. Tak si přijďte vychutnat romantickou atmosféru do naši restaurace a užijte si svátku zamilovaných naplno!

Valentýnské menu2

Silvestrovské menu

Ke správné silvestrovské oslavě patří slavnostní menu a přátelská atmosféra. To vše naleznete na Silvestra večer u nás NaJedli nedaleko centra Prahy, kde pak můžete oslavy příchodu nového roku s půlnocí završit.

degustační menu

degustační menu

Black Friday sleva 20% na dárkové poukazy!

Dárkové poukazy za skvělé ceny objednávejte tento týden na info@najedli.cz nebo přímo v restauraci.

Věříme, že naše vouchery za skvělou cenu Vám vykouzlí stejně nenucený úsměv jako našemu Lukášovi 

Black Friday

Black Friday