fbpx

Velikonoční menu

Přijďte NaJedli ochutnat naše čtyřchodové velikonoční menu…

Jako předkrm podáváme králičí paštiku s brusinkovým gelem a krémovou polévku z medvědího česneku s fáší z kozího sýra a křepelčím vejcem.

Jako hlavní chod pak podáváme pomalu pečenou jehněčí kýtu s kedlubnovým zelím a bylinkovými noky nebo pro vegetariány papriku plněnou čočkou beluga, gratinovanou feta sýrem s karotkovým pyré a pestem z medvědího česneku.

Jako sladkou tečku jsme si pro Vás připravili jednoduchý, ale přesto úžasný Jahodovo – rebarborový crumble.

Easter menu

 

 

Čtyřchodové valentýnské menu

Na Den svatého Valentýna jsme si pro Vás připravili menu které nezklame. Kromě welcome drinku menu obsahuje také přírodní afrodisiaka jako je chilli, mořské plody, jahody a čokoláda. Tak si přijďte vychutnat romantickou atmosféru do naši restaurace a užijte si svátku zamilovaných naplno!

Valentýnské menu2

Silvestrovské menu

Ke správné silvestrovské oslavě patří slavnostní menu a přátelská atmosféra. To vše naleznete na Silvestra večer u nás NaJedli nedaleko centra Prahy, kde pak můžete oslavy příchodu nového roku s půlnocí završit.

degustační menu

degustační menu

Black Friday sleva 20% na dárkové poukazy!

Dárkové poukazy za skvělé ceny objednávejte tento týden na info@najedli.cz nebo přímo v restauraci.

Věříme, že naše vouchery za skvělou cenu Vám vykouzlí stejně nenucený úsměv jako našemu Lukášovi 

Black Friday

Black Friday

 

Husí hody 9.11. – 22.11.

Listopad odjakživa patří husím pečínkám, ale u nás budete mít z jedné husy požitků mnohem více…

Listopad odjakživa patří husím pečínkám...

Listopad odjakživa patří husím pečínkám…

 

Zvěřinové hody

Až do listopadu si u nás můžete mimo jiné vybírat z bohaté nabídky zvěřiny, kterou odebíráme od ověřených dodavatelů a připravujeme s příjemným pocitem, že tak můžeme přispět svým kouskem k ochraně životního prostředí a omezení průmyslového chovu zvířat. Zvěřina je nejen ekologičtější a humánnější potravina, ale je zároveň zdravější a snadněji stravitelná, takže opravdu doporučujeme zařadit do svého jídelníčku 😉

zvěřinové hody CZ_EN

 

Naše pivní speciály

PERMON

 

V letních měsících máme tu čest Vám představit některé speciály rodinného pivovaru Permon. Výroba piva PERMON se trvale snaží navázat na tradici pivovarnictví na Sokolovsku. Technické řešení výrobní technologie všech tří pivovarů důsledně vycházelo z historických pramenů a pivovary byly konstruovány podle řemeslných podkladů tak aby se pivo mohlo vařit tradičním způsobem podle osvědčených receptur na klasické varní technologii s otevřenými spilkami a dlouhodobým zráním v ležáckém sklepě s velkou kapacitou.

 

Jako první Vám představujeme PERMON Indian PALE ALE 14° – Nefiltrované a nepasterované svrchně kvašené pivo, původně vařené v Anglii. Vyšší počet chmelení a vyšší obsah alkoholu napomáhají jeho delší trvanlivosti, která byla potřebná pro dlouhé námořní cesty do vzdálených anglických kolonií. Pivo je chmelené dvoufázově i za studena.

 

Nyní u nás můžete ochutnat i výroční Únětice 10,7°

Dále se můžete těšit na: SUMMER ALE 10°, SHERPA I.P.A. 16°

 

Unětická výroční desítka 10,7°

Na ryze české pivovary si potrpíme, a proto nyní pro Vás v nabídce máme i Unětickou výroční desítku respektive 10,7° – Na základě osobních a mnoha lety prověřených zkušeností dospěli v Uněticích k závěru, že Únětická 10°je vhodná především k celodennímu popíjením třeba při práci na zahradě nebo při sportu. Oproti tomu Únětická 12° je vhodná k nezávaznému večernímu popíjení s reálnou pravděpodobností těžšího rána.
Proto při příležitosti výročí první várky spojujeme obě výhody a vaříme výroční desítku, která je vhodná na večírky začínající už ráno. Je plnější než 10° a má méně alkoholu než 12°.unětice

Chřestové menu (ASPARAGUS MENU) 25.4.-25.5.2018

Na následující měsíc jsme pro vás připravili chřestové menu ve dvou variantách tak, aby si na své přišli „masožravci“ i vegetariáni. Přijďte se na k nám na Anděl přesvědčit, že u nás opravdu vaříme jedle!

Sezónní nabídka (23.-27.4.2017